Login Form

LiveChat

Betalningsfrågor:

Q: Kan jag betala för flera samtidigt?
A: Ja. Du måste dock specificera tydligt vem och vilka betalningen avser med för- och efternamn samt alias om det finns, så att vi kan knyta betalningarna till rätt personer.
Tänk på att den som är betalaren för flera är också den som är ansvarig för att spelavgiften kommer in i önskad tid. Du kan bli ersättnings och återbetalningsskyldig för överskridandede belopp till de du betalar in för, om inte betalningen kommer in inom önskad tid. Vid t.ex. en övergångsperiod i prisplanen.

Q: Jag har betalat spelavgiften, men min bank strulade till det så att pengarna inte kom fram till SSMG. Vad händer då?
A: Banker registrerar alla transaktioner, du kan få tillgång till dessa. Maila in en kopia på din inbetalning där det tydligt står datum och att betalningen är gjord till oss så åtgärdar vi problemet. OBS! Pengarna måste vara registrerade hos oss för att ärendet skall behandlas, annars tolkar vi det som att betalningen inte är genomförd. Det är alltid upp till dig som deltagare att påvisa vilket datum din betalning är gjord. SSMG forskar inte i, följer inte upp, eller behandlar inte ofullständiga ärenden. Detta är en frivillig verksamhet och av den anledningen kan vi ej tvinga någon till att varken anmäla sig eller betala in spelavgiften. Kan du inte styrka det du säger med fakta så följer du prisplanen som vanligt. Ansvaret åligger deltagaren till 100%.  

Q: När är min anmälan giltig?
A: När vi har tagit emot din betalning.

Q: Är betalningen och anmälan knutna till varandra?
A: Ja. Vi kan inte räkna din anmälning till spel som en garanti att du kommer medverka. Endast när du erlagt spelavgiften är din anmälan bekräftad. Det innebär att du följer avgiftsperioden trots att du anmält dig. Så om du har anmält dig ett halvår i förväg och väljer att betala in dagen innan spelstart så kommer du betala den högsta avgiften.

Q: Måste jag registrera mig på ssmg.se för att komma åt betalningsinfo?
A: Ja, det är ändrat och nytt sedan 2014.

Q: Var hittar jag betalinformationen som registrerad medlem?
A: Logga in på din AMP (Airsoft Military Profile). Du måste vara inloggad på ssmg.se för att komma åt betalinfo för reg. medlemmar. Finns under USER MENU till vänster på siten. Klicka på betalinformation (Payments).

Q: Hur vet jag att SSMG har tagit emot min betalning?
A: Du får ett berkäftelsemail till den adress du angivit eller ett PM till din profil efter vi har tagit emot din betalning. Har du inte fått en bekräftelse inom fem arbetsdagar skall du höra av dig till oss. Betalar du via Plusgiro tar det en till två bankdagar innan vi kan se din betalning. PayPal går direkt.

Q: Kan jag betala på plats?
A: Ja. Kontant, paypal eller med kort.

Q: Kan jag betala via PayPal?
A: Ja, det finns en Paypal knapp som tar dig direkt till betalsidan. Den finns under fliken betalinformation (Payment) när du är inloggad på siten i din User Menu.

Q: Kan jag betala med Kreditkort?
A: Ja, både på plats och via hemsidan. Om du ej använder paypal, men vill du betala online med ditt kort, så klicka på; betala med paypal knapp "Pay Now", sedan välj den delen där det står: Har du inget Paypal konto?
Där fyller du i dina kortuppgifter på ett säkert sätt.

Q: När skall jag betala för de andra spelen jag anmält mig till?
A: Så fort som möjligt för att erhålla lägsta spelavgift.Anmälningsfågor:

Q: Kan jag anmäla flera samtidigt.
A: Nej, tyvärr. Alla anmälningar skall ske individuellt. Detta för att vi vill ha någon form av spelsäkerhet att man har tagit del av deltagaröverenskommelserna och spelreglerna. Vi vill undvika att deltagare dyker upp på spelplan utan att vara insatta i verksamheten. Det är viktigt för alla som medverkar av spelkvalitetsskäl, spelsäkerhet och ur arrangörssynpunkt. 

Q: Kan jag anmäla mig till flera spel samtidigt?
A: Ja, det går bra. De första punkterna av anmälningsformuläret leder dig rätt.