Login Form

LiveChat

D y k a r c e r t i f i k a t

Attackdykare

SSMG erbjuder alla sina medlammar att ta sitt dykarcertifikat genom oss. Kursen är på fyra heldagar. Antingen två helger eller fyra dagar i rad. SSMG erbjuder dykkursen genom en Svensk Dykklubb.

Så fort du erhållit ditt dykarcertifikat kan du börja deltaga både som dykare och airsoftspelare på evenemang arrangerade av SSMG.
Efter genomförd utbildning kommer du kunna dyka på SSMG evenemang och integrera dessa två fritidssysslor. SSMG har arbetat fram detta tillsammans med dyksporten för att du som airsoftutövare och dykare skall maximalt kunna ta vara på det bästa av två världar och kombinera det till en enhet och maximera din airsoftupplevelse.

Mer om utbildningen:
Genom att gå kurs via oss får du ta del av våra instruktörers mångåriga erfarenheter, vi utbildar via organisationerna PADI & NAUI som är världskända för sin höga standard och moderna utbildningsmaterial.
NAUI & PADI ställer höga krav på sina instruktörer och kurser.
Detta är viktigt för dig som elev då du i och med det vet att din instruktör besitter en bred kompetens, samt att kursen du går följer riktlinjer med bland annat högt säkerhetstänkande.

Har du redan hunnit göra prova på dyk, så har du fått ett smakprov på vad undervattensvärlden kan erbjuda dig. Att bara få dyka i en pool är en upplevelse i sig, att känna viktlösheten och lugnet som är under Vattenytan. Tänk dig då att ha eget dykcertifikat, kunna dyka i världens alla vattendrag och hav. En NAUI Scuba Diver kurs ger dig utbildningen både teoretiskt och praktiskt som du behöver för att kunna beskåda undervattensvärlden med allt den kan erbjuda. Under kurser lär du dig att dyka på ett säkert och upplevelserikt sätt. Denna kurs är din inkörsport till dykning.

I kursen ingår bland annat:
5st Poollektioner
5st Teorilektioner
5st Utedyk
Samt att vi lär dig dyka torrdräkt
**Lån av utrustning
Teoribok
Inträden till bad

Efter avslutad kurs:
Har du utbildning att dyka så djupt som 18m.
Internationellt dykcertifikat
Logbok
Diplom

Pris 3495kr
**(Lån av flaskpaket, vikter och dräkt ingår. Det du själv behöver är ett ABC pakt, vilket består av fenor, boots, mask och snorkel detta kan köpas av oss till mycket förmånligt pris i samband med att du anmäler dig till kurs.)

Kursupplägg:
Kursen är förlagd förslagsvis till två helger, första helgen varvar vi teori med pool och brukar hålla på mellan 08:00-17:00 både lördagen och söndagen. Den andra helgen dyker vi uteslutade ute i lokala kalkbrott eller sjöar. Vi genomför 5st utedyk och skriver slutprovet. En hel del korvgrillning och kaffe drickande brukar hinnas med. Utohushelgen är tiderna 08:00-17:00 båda dagarna.

Teorin hålls i våra egna lokaler i Fjugesta om inget annat anges.
Pooldykning sker i Kumla jan-maj och sep-dec, jun-aug i Fjugesta.
Utedykningen sker i vattendrag i våra omgivningar, ex vättern, uskavi osv.

Anmäl dig eller din grupp till utbildningen genom att kontakta SSMG.